Nooit meer zorgen om leerachterstanden

Nu de kinderen weer naar school gaan maken sommige ouders zich zorgen om leerachterstanden van hun kind, ondanks geruststelling van de school. Immers, een leerachterstand heb je pas als de rest van je klas een hoger niveau heeft als jouw eigen kind. Lig je er desondanks toch van wakker hoe het nu verder moet met je kind, dan zijn hier wel wat tips.

Het blad Ouders van Nu zette al het een en ander voor u op een rijtje. Stelt u dat nog steeds niet gerust, dan is Braingym wellicht wat  voor u, een methode om je kind nog beter te laten presteren op school. Na het lezen van het praktijkboek en het oefenboek hoeft u zich waarschijnlijk nooit meer zorgen te maken. U krijgt hiermee een schat aan informatie over fit en slim worden van uw kinderen, gegarandeerd heeft u er zelf ook veel aan.