Fit en Slim met LeerGym, ook voor volwassenen met leerproblemen

Al meer dertig jaar wordt Brain Gym ® gebruikt voor leerlingen van basis- en middelbare scholen om makkelijker te kunnen leren. De laatste tijd worden deze bewegingsoefeningen en de gunstige effecten steeds meer ontdekt door mensen die na een ongeluk een hersenbeschadiging hebben gekregen (NAH) of mensen die concentratieproblemen hebben.
Mensen die als kind al het stempel van dyslectisch meekregen op school doen de ontdekking van hun leven. De oorzaak van de moeite met lezen en schrijven blijkt dus niet te liggen bij dyslectie. Wat een opluchting voor al die mensen die Brain Gym op latere leeftijd ontdekken. Eindelijk kunnen ze afrekenen met de nodige frustraties waar ze hun hele leven al mee te maken hebben.

Fit en Slim, de boeken
De boeken Fit en Slim met LeerGym, theorie en oefeningen, zijn op een zeer laagdrempelige wijze geschreven. Daardoor begrijp je al snel het gunstige effect van bewegen om te kunnen leren. Kinderen oefenen in een heel ontspannen sfeer. Niet meer de stress en de druk van moeten leren en moeite hebben met leren, maar op speelse wijze bewegen en voelen waar de blokkades zitten. Contact maken met je lijf zonder moeite. Op positieve wijze wordt gewerkt aan de doelen die je wilt halen, de ouders kunnen er gewoon bij blijven zitten. De resultaten laten absoluut niet lang op zich wachten. Na de eerste sessie stap je al opgelucht naar buiten als je deze oefeningen doet onder deskundige begeleiding.

Niet alleen voor kinderen
Ook jong volwassenen hebben baat bij de oefeningen van Brain Gym. Volwassenen staan constant voor nieuwe uitdagingen. Brain Gym leert je om ontspannen door het leven te gaan. Een ware ontdekkingstocht naar jezelf. Of je nu te maken hebt met autisme, een hersenaandoening of met andere stoornissen die je dwars kunnen zitten in het leven. De boeken Fit en Slim met LeerGym laat je op een laagdrempelige wijze kennis maken met alle 26 oefeningen die bij deze methode. Stap in de wereld van Brain Gym en je staat op de drempel van een leven vol ontdekkingen over jezelf en de wereld om je heen.